Spritsar och tyllar

Konditortyllen är en större spritstyll som framför allt används till att spritsa grädde med. Fungerar också bra till att spritsa smörkräm, icing, maräng eller när du fyller muffinsformar. Eller varför inte använda en stor tyll när du spritsar potatismos? 

Tyllen är lite högre och används direkt i spritspåsen och kräver ingen koppling som en mindre tyll ofta behöver. Vill du använda flera tyllar till samma påse sätter du bara en tyll utanpå den som sitter i påsen och håller fast den under tiden du spritsar. Då kan du enkelt byta fram och tillbaka och få ett varierat mönster. Tänk på att sätta den största tyllen i spritspåsen så du inte förstör mönstret på den du sätter ytterst.

Värt att notera är att grädde inte ska spritsas med för liten tyll. Det har en förmåga att bli ”smörigt” då.

Produkter

Kundtjänst

 

Mitt söta skafferi

Information

Inspiration

Marsipanskolan