Boka kurs

Till dig som vill boka ett kurstillfälle ur vårt kursprogram
Bokning och betalning sker via Mitt söta skafferis nätbutik.  Återbetalning av kursavgiften sker endast om återbud kommer in senast 7 dagar före kursdatum. Hela kursavgiften betalas naturligtvis tillbaka om kursen av någon anledning blir inställd.


Till dig som vill boka ett eget kurstillfälle
Kontakta oss och berätta vilka önskemål just ni har. Marsipanskolan kontaktar dig och bekräftar att den kommit fram. Vi stämmer då av era önskemål om önskat kursdatum och gör en definitiv bokning. Då kan du även få svar på frågor som kan finnas angående kursen. Observera att anmälan är bindande. Betalning sker senast 3 vardagar efter det definitiva bokningstillfället på bankgironummer 5629-1768. Du som bokar en egen gruppbokning ansvarar för inbetalning av kursavgiften för samtliga deltagare vid det aktuella kurstillfället.


Till dig som har ett presentkort
Har du fått ett presentkort? Då vill vi börja med att gratulera. Presentkortet kan du använda som betalning för både kurser och köp av varor här i nätbutiken och i vår fysiska butik. Väljer du att använda presentkortet här i nätbutiken skriver du in presentkortets kod i rutan för koder i kassan.

Produkter

Kundtjänst

 

Mitt söta skafferi

Information

Inspiration

Marsipanskolan