TELEFON: 070-448 86 01
I vår butikslokal erbjuder vi ett återkommande kursprogram med blandat innehåll. Aktuellt kursprogram hittar du under fliken "Kursprogram".
Det det finns även möjlighet att boka in egna grupper till den som vill.
Vi åker också ut på uppdrag till företag och till dig som privatperson. För gruppbokning behöver ni vara minst 6 personer. Välkommen med din bokning.
Här nedan pressenteras några förslag på kursupplägg:
FIGUR
Steg för steg lär du dig att skulptera marsipanfigurer som vi doppar i choklad och packar i vackra kartonger. Material ingår i kurspriset.
Tid: ca. 2 tim.
Pris: 469 kr/ person
PÅSKMARSIPAN
Till påsk äter man god mat och gott godis! Här gör du tre traditionella påskfigurer i marsipan. Dekorera, doppa i choklad och packa i presentkartong. Material ingår i kurspriset.
Tid: ca. 2 tim.
Pris: 469 kr/ person
MARSIPAN TILL JUL
Lär dig knepen bakom ett traditionellt hantverk som hör julen till. Gör presenterna själv! På den här kursen gör vi marsipangrisar på olika sätt. Material ingår i kurspriset.
Tid: ca. 2 tim.
Pris: 469 kr/ person
MARSIPANFRUKTER
Skulptera fram olika fruktformer i marsipan som färgsätts och packas i fina presentpåsar. Material ingår i kurspriset.
Tid: ca. 2,5 tim.
Pris: 499 kr/ person
MARSIPANDEKOR
Vi gör olika sorters blommor i marsipan som sätts ihop till personliga dekorationer. Dessa placeras på tårtbrickor och kan vid ett senare tillfälle lätt flyttas över till en tårta. Material ingår i kurspriset.
Tid: ca. 2 tim.
Pris: 489 kr/ person
SPRITSTEKNIK OCH ENKLARE TÅRTDEKOR
Du lär dig grunderna i spritsteknik som du senare kan använda att dekorera bakverk och efterrätter med på olika sätt. Vi provar på att jobba i margarin, ett bra material att träna i istället för grädde. Vi gör snygg dekor i choklad och textar i gelé. Kursen avslutas med den klassiska marsipanrosen. Material ingår i kurspriset.
Tid: ca. 3 tim.
Pris: 499 kr/ person CHOKLADPRALIN
Den här kvällen gör vi ljuvligt goda chokladpraliner. Vi börjar som vanligt med lite provsmak och lär oss sedan att temperera choklad. Vi gjuter och fyller praliner och gör sen även en tryffel och en marsipanpralin. Ni får givetvis äta så mycket choklad ni önskar under kursen. Allt material ingår i kurspriset. Pralinerna som tillverkas delas mellan deltagarna och får tas med hem.
Material ingår i kurspriset.
Tid: ca. 2,5 tim.
Pris: 479 kr/ person
Inför ditt kurstillfälle
– Ta med penna och papper och varför inte en kamera.
– Om önskemål finns så kan kurserna utökas till flera kurstillfällen.
– Har ni en egen ide om vad ni vill lära er? Prata med mig så ”syr” vi hop någonting som passar just er.
Till dig som bokar en egen kurs
– Varje person behöver ca. en ”matplats” i arbetsyta, glöm ej att räkna med kursledaren.
– Fixa lite fika som avslutning.
Jag reser runt i Stor Stockholm och håller kurser i mån av tid. För resor som är längre än 3 mil från Huddinge centrum tillkommer en avgift enligt överenskommelse.