TELEFON: 070-448 86 01
Det här behöver du: |
|
Färga in marsipanen röd och om du vill tillsätt även hallonarom eller någon annan favoritsmak. |
|
Dela marsipanen i jämnstora bitar. |
|
Rulla till en kula. | |
Forma kulan till en tjock rulle som gärna är lite kraftigare i ändarna. |
|
Placera den ena handens nypa på mitten av rullen och den andra handens |
|
För ihop ändarna mot varandra samtidigt som du håller emot på mitten. |
|
Rulla den nedre delen av hjärtat genom att sätta ihop handlederna och vinkla händerna utåt. Då bildar dina händer en V-form som gör det lättare att forma hjärtats nedre del spetsigt. |
|
Justera hjärtats form försiktigt med fingertopparna. |
|
Rulla ditt marsipanhjärta i strösocker. |
|
Om du ska slå in dina hjärtan, låt dem torka någon dag först så behåller dem formen bättre. |