Om mitt söta skafferi


Nätbutik – Här erbjuds material och verktyg till dina egna figurer och bakverk. Till dig som föredrar att köpa färdiga produkter finns ”Lottas godsaker”, arbetad marsipan och konfekt. Presentförpackat till privatpersoner och företag för alla tillfällen.


Fysisk butik – Butiken i Solgård har nu stängt men återuppstår snart i nya lokaler. Du hittar oss då på Häradsvägen 119. I butiken kommer det som vanligt finnas massor av godsaker och naturligtvis även alla de produkter som finns i nätbutiken. Här kommer du också så småningom åter kunna gå på kurs och lära dig göra egna figurer.


Kurser – Det är Mitt söta skafferi som driver Marsipanskolan. Vi håller kurser i marsipanmodellering och enklare dekor av bakverk och vi ordnar även skräddarsydda uppdrag, marsipanpyssel anpassat till större grupper och företag. Vår stora mission är att föra detta hantverk vidare och med hjälp av färg och form inspirera dig att skapa vackra och goda bakverk. Kontakta Mitt söta skafferi/Marsipanskolan och berätta om just era önskemål!

 

Produkter

Kundtjänst

 

Mitt söta skafferi

Information

Inspiration

Marsipanskolan