Jul konfekt

Här finns traditionell julkonfekt så som brända mandlar, mintkyssar och polkagrisar från Gränna. Julgodis att ge bort eller att njuta av själv. Julkonfekt som verkligen hör julen till.

Vilket är ditt favorit julgodis?

Det råder delade meningar om vilket julgodis som är godast. Mintkyssen är för många djupt förknippad med barndomen, så är det även med julgodis marmeladen och de brända mandlarna. Ja, det är verkligen tradition med julkonfekt.

Här har vi försökt att välja ut klassiker av bra kvalité till dig som älskar julen. De flesta sorterna av vår julkonfekt är förpackad i cellofanpåsar som är förslutna med en rosett. Perfekt julgodis att ge bort och de är också fina att ge bort och lätta att hälla upp till dig som har bråttom.

Du kan läsa mer om hur du skickar en julpresent nedanför produkterna i den här varugruppen.

Produkterna i julsortimentet är säsongsvaror och finns i lager v. 46-52. Kontakta oss gärna via mail om ni önskar dessa varor i större volymer.

Vill du skicka en julgodis online till en vän?

Om du vill skicka en gåva med en hälsning till en god vän, en anhörig eller kanske till pedagogerna på förskolan? Hör av dig till oss så hjälper vi dig med det. Leveransadress byter du enkelt själv i kassan. 

Vill du skicka med en hälsning med julkonfekten?

Vi har många fina kort att välja på som du kan pynta din julgåva med. Här kan du välja bland korten. Maila oss eller skriv i meddelandefältet i kassan den text du vill ha på kortet så skriver vi så fint vi kan!

Produkter

Kundtjänst

 

Mitt söta skafferi

Information

Inspiration

Marsipanskolan