Julkorgar och julpresenter

Vi erbjuder olika typer av presentförpackad konfekt på temat jul, en så kallad julkorg helt enkelt. En smakfull julklapp för alla smaker!

Söker du en personlig julpresent?

Vi har satt ihop varianter av smakfulla julpresenter och korgar i olika prisklasser till dig som tips, om du letar efter en personlig julkorg. Det är en blandning av Lottas handrullade marsipan och choklad och väl utvald julkonfekt av god kvalité. Julpresenterna är inslagna med stor omsorg.

Du kan läsa mer om hur du skickar en julpresent nedanför produkterna i den här varugruppen.

Produkterna i julsortimentet är säsongsvaror och finns i lager v. 46-52. Kontakta oss gärna via mail om ni önskar dessa varor i större volymer eller övrig tid på året.


Vill du skicka en julkorg?

Om du vill skicka en gåva med en hälsning till en god vän, en anhörig eller kanske till pedagogerna på förskolan? Hör av dig till oss så hjälper vi dig med det. Leveransadress byter du enkelt själv i kassan. 

Vill du skicka med en hälsning med julpresenten?

​Vi har många fina kort att välja på som du kan pynta din julgåva med. Här kan du välja bland kortenMaila oss eller skriv i meddelandefältet i kassan den text du vill ha på kortet så skriver vi så fint vi kan!

Produkter

Kundtjänst

 

Mitt söta skafferi

Information

Inspiration

Marsipanskolan