Handgjutet 1/2 ägg i god mörk belgisk choklad, fyllt med handmodellerad marsipan och tryffelpraliner. Smak och form på konfekten kan variera. Ägget är inslaget i cellofan, färglatt foliepapper och dekorerat med snygg rosett. Färgen på foliepappret och rosetten kan variera.
Stort - vikt: ca. 400 gram
Kontakta oss via mail om produkten inte är beställningsbar här.
Ingredienser
Marsipan: Socker, mandel, inverterat socker, sorbitol (E420), glykossirap. Spår av hassel och pistagenöt.
Den mörka chokladen som används innehåller:
(70.5%) Kakaomassa, rörsocker, kakaosmör, emulgeringsmedel sojalecitin, naturlig vaniljarom.
Kan innehålla mjölk.
Den ljusa chokladen som används innehåller:
(33,6 %) Kakaosmör, kakaomassa, socker, torrmjölk, emulgeringsmedel sojalecitin, naturlig vaniljarom.
Karamellfärger som används i marsipanen för att få fram gult, rött, orange och grönt är: E104, E122, E129, E133.
E104, E122 och E129 kan ha en negativ effekt på barns beteende och koncentration.