Handgjutet 1/2 ägg i god mörk belgisk choklad, fyllt med handmodellerad marsipan och tryffelpraliner. Smak och form på konfekten kan variera. Ägget är inslaget i cellofan, färglatt foliepapper och dekorerat med snygg rosett. Färgen på foliepappret och rosetten kan variera.
Stort - vikt: ca. 400 gram
Kontakta oss via mail om produkten inte är beställningsbar här.
Ingredienser
Marsipanen som används innehåller:
Socker, mandel, inverterat socker, sötningsmedel sorbitol, glykossirap, bittermandel. Spår av hassel och pistagenöt.
Den mörka chokladen som används innehåller:
Kakaomassa, rörsocker, kakaosmör, emulgeringsmedel sojalecitin, naturlig vaniljarom, kan innehålla mjölk. 70,5%.
Den ljusa chokladen som används innehåller:
Kakaosmör, kakaomassa, socker, torrmjölk, sojalecitin, naturlig vaniljarom. 33,6%.
Karamellfärger som används i marsipanen för att få fram gult, rött, orange och grönt är: E104, E122, E129, E133.
E104, E122 och E129 kan ha en negativ effekt på barns beteende och koncentration.