Snabbt och enkelt får du en dekor genom att sprida ut smält choklad över arket. Låt chokladen stelna och dra försiktigt bort plasten från chokladen. Mönstret på arket och chokladen har nu smält samman och kan brytas eller skäras till önskade bitar och dekorera bakverk, desserter och glass på ett lätt sätt. Går även utmärkt att använda till praliner som doppas i choklad. Ställ ner den nydoppade pralinen på plastfilmen så fäster mönstret i botten som nu blivit pralinens topp. Eller varför inte spritsa lite choklad över mönstret och du får på ett enkelt sätt en personlig dekoration till din dessert. Variera med vit, ljus eller mörk choklad för att få flera alternativ.
Vill du ha mer inspiration när du använder överföringsark? Kolla in filmen under fliken "Steg för steg"!
Färg på mönstret: vitt/orange/grönt
Bredd: 25 cm
Längd: 35 cm
Ingredienser:
kakaosmör
Färgämnen: E171, E101, E120, E100, E133
Kan innehålla spår av mjölk.
Lagras svalt och torrt.
Näringsvärde per 100 gram:
Energi |
3728 kj/891 kcal |
Fett |
99,0g |
- var av mättat fett |
62,4g |
Kolhydrat |
0g |
- var av sockerart |
0g |
Fibrer |
0g |
Protein |
0g |
Salt |
0g |