Karamellfärg choklad

Karamellfärg avsedd för infärgning av choklad är baserad på kakaofett. Finns i flera olika kullörter som går utmärkt att blanda med varandra. Färgen kan även användas att ytmåla choklad, målas i pralinformar eller kan målas på plast till dina egna överföringsark.

De ljusa färgerna fungerar bäst när de används med vit choklad. Alla Squires Kitchens Cocol-färger är lämpliga för användning med en airbrush.

Användningsinstruktioner hittar du nedanför produkterna.

Användningsinstruktioner:

För att smälta färgerna, värm försiktigt i mikrovågsugn med öppet lock eller i vattenbad. Skaka eller rör om med jämna mellanrum för att säkerställa en jämn temperaturfördelning. Färgens temperatur ska inte överstiga 34 grader. Skaka burken ordentligt före användning. 

Infärgning-
Blanda färgen i tempererad vit choklad.

Målning - 
Polera formen med tempererat kakaosmör först för bästa resultat. Måla med pensel eller fingret, påla med airbruch, skvätt eller stöppla ner färg i en pralinform. Gjut sedan skalet som vanligt 

Överföringsark - 
Måla valfritt motiv på tårtplast. Låt stellna och täck sedan med tempererad choklad.

Produkter

Kundtjänst

 

Mitt söta skafferi

Information

Inspiration

Marsipanskolan