TELEFON: 070-448 86 01
Karamellfärg avsedd för infärgning av choklad är baserad på kakaofett. Finns i flera olika kullörter som går utmärkt att blanda med varandra. Färgen kan även användas att ytmåla choklad, målas i pralinformar eller kan målas på plast till dina egna överföringsark.
De ljusa färgerna fungerar bäst när de används med vit choklad. Alla Squires Kitchens Cocol-färger är lämpliga för användning med en airbrush.
Användningsinstruktioner hittar du nedanför produkterna.
Användningsinstruktioner:
För att smälta färgerna, värm försiktigt i mikrovågsugn med öppet lock eller i vattenbad. Skaka eller rör om med jämna mellanrum för att säkerställa en jämn temperaturfördelning. Färgens temperatur ska inte överstiga 34 grader. Skaka burken ordentligt före användning.
Infärgning-
Blanda färgen i tempererad vit choklad.
Målning -
Polera formen med tempererat kakaosmör först för bästa resultat. Måla med pensel eller fingret, påla med airbruch, skvätt eller stöppla ner färg i en pralinform. Gjut sedan skalet som vanligt
Överföringsark -
Måla valfritt motiv på tårtplast. Låt stellna och täck sedan med tempererad choklad.