Karamellfärg spray pärlemor

Här hittar du ätbar karamellfärg/livsmedelsfärg i sprayflaska med pärlemoreffekt. Mycket enkelt att använda och ger en fin effekt.

VAD ANVÄNDER JAG SPRAYFÄRG METALLIC TILL?

Den passar bra att ytmåla marsipan och socker med. Den här färgen är fettlöslig och går därför även att spraya på choklad, gräddtårtan, smörkräm och frukt.

Tips!
Tänk på att sprayfärg yr omkring vid användning! Lägg in dina mindre saker i en papperskasse och spraya in i påsen. Du kan med fördel avsluta med marsipanlack för att få bästa effekt.

Du kan läsa mer om våra sprayfärger nedanför produkterna i den här varugruppen.


HUR LÄNGE HÅLLER EN SPRAYFÄRG?

I regel är det lång hållbarhet på sprayfärger då själva färgen ligger i en försluten flaska. Här kan det vara drivgasen som kan minska och bli problemet över tid. Var noga med att skaka flaskan ordentligt före användning. Håll flaskan upprätt och tryck ordentligt på korken så att både färg och gas kommer ut. Tvätta gärna korken under rinnande vatten efter användning.

Även om bäst föredatum har passerat så kan färgen vara ok att använda. Spraya på ett papper och lukta på innehållet innan du ska använda den så känner du om den är användbar.

HUR FÖRVARAR JAG EN SPRAYFÄRG?

Sprayflaskorna förvaras i rumstemperatur. Skyddas mot värme över +50 grader.

Produkter

Kundtjänst

 

Mitt söta skafferi

Information

Inspiration

Marsipanskolan